scanning from within Photoline

Here everybody can post his problems with PhotoLine
thomasvaer
Mitglied
Posts: 1
Joined: Fri 13 Feb 2004 15:40
Location: Netherland

scanning from within Photoline

Post by thomasvaer » Fri 13 Feb 2004 15:47

What about scanning from within Photoline 9.50?
MacOSX 10.3 (Panther) and a Mikrotek 5900 USB scanner.

Is it possible? and if yes, how?? :shock:

User avatar
Gerhard Huber
Entwickler
Entwickler
Posts: 3666
Joined: Mon 18 Nov 2002 15:30
Location: Bad Gögging

Post by Gerhard Huber » Fri 13 Feb 2004 17:44

What about scanning from within Photoline 9.50?
MacOSX 10.3 (Panther) and a Mikrotek 5900 USB scanner.
Is it possible? and if yes, how??
Sorry, but we can't test every scanner model here and we get almost no support from the scanner manufactorers.
PhotoLine 32 supports Twain-Scannerdrivers and Plugin-Scannerdrivers. Both of them have to be Mac OS X ready.
Twain-Drivers will be available from "File/Select Scanner" and "File Scan". Plugin-Drivers have to be installed at "Options/Extended/Plugin Moduls".

Gerhard

Guest

Post by Guest » Fri 13 Feb 2004 18:25

Thanks for your answer. My scanner software only looks for Photoshop 7 for the plugin. Which I don't have.
Can pl32 use this plugin ??

User avatar
Gerhard Huber
Entwickler
Entwickler
Posts: 3666
Joined: Mon 18 Nov 2002 15:30
Location: Bad Gögging

Post by Gerhard Huber » Fri 13 Feb 2004 18:56

Anonymous wrote:Thanks for your answer. My scanner software only looks for Photoshop 7 for the plugin. Which I don't have.
Can pl32 use this plugin ??
Yes normally it should work. You have to save the plugin in the "plugins" folder of PL32 or you have to setup the path to the plugin at "Options/Extended/Plugin Moduls".

Gerhard