Number of Cells in a Grid

Here everybody can post his problems with PhotoLine
swood
Mitglied
Posts: 3
Joined: Tue 07 Jan 2003 22:38

Number of Cells in a Grid

Post by swood » Tue 07 Jan 2003 22:42

How do you chang the number of cells in a grid. The default is 10 by 10. I would like 6 X 6.

Thanks

User avatar
Gerhard Huber
Entwickler
Entwickler
Posts: 3663
Joined: Mon 18 Nov 2002 15:30
Location: Bad Gögging

Post by Gerhard Huber » Wed 08 Jan 2003 06:31

How do you chang the number of cells in a grid. The default is 10 by 10. I would like 6 X 6.
Every tool of the tool bar has a tool options dialog. Here you can setup the number of grid cells.

swood
Mitglied
Posts: 3
Joined: Tue 07 Jan 2003 22:38

Post by swood » Thu 09 Jan 2003 02:32

Thanks for the help. I must have turned off the feature.