Bug with Automatic Lasso in 16 bit mode

Here everybody can post his problems with PhotoLine
CurtJCS
Mitglied
Posts: 7
Joined: Mon 23 Oct 2006 03:28

Bug with Automatic Lasso in 16 bit mode

Post by CurtJCS » Sun 01 Apr 2007 06:16

There is a bug when using the lasso in 16 bit mode. I my machine it creates a distored selection to the right of the selection I made. This has not occured in 8 bit mode.

Also the proof mode does not display properly using HP B9180 printer profiles.

Other than that I really like what has been done with the program!

CurtJCS
Curt

CurtJCS
Mitglied
Posts: 7
Joined: Mon 23 Oct 2006 03:28

Post by CurtJCS » Sun 01 Apr 2007 19:33

I'm sorry, I made a mistake. It is the automask that does not work correctly in 16 bit mode. The automatic lasso works fine for me.
Curt

Martin Huber
Entwickler
Entwickler
Posts: 3693
Joined: Tue 19 Nov 2002 15:49

Post by Martin Huber » Sun 01 Apr 2007 20:10

CurtJCS wrote:I'm sorry, I made a mistake. It is the automask that does not work correctly in 16 bit mode. The automatic lasso works fine for me.
Thanks for the correction. I just tried to reproduce the bug :-)

It will be fixed in 13.51.

Martin

Martin Huber
Entwickler
Entwickler
Posts: 3693
Joined: Tue 19 Nov 2002 15:49

Re: Bug with Automatic Lasso in 16 bit mode

Post by Martin Huber » Sun 01 Apr 2007 20:13

CurtJCS wrote:Also the proof mode does not display properly using HP B9180 printer profiles.
What effect do you see? Can you send one of the profiles, that do not work properly, to support@pl32.com?

Martin

CurtJCS
Mitglied
Posts: 7
Joined: Mon 23 Oct 2006 03:28

Profiles and Screen shot have been sent to support@pl32.com

Post by CurtJCS » Mon 02 Apr 2007 00:37

Thanks for the quick response.
Curt