Connect Images

Here everybody can post his problems with PhotoLine
LadyP
Mitglied
Posts: 2
Joined: Sat 14 Oct 2006 23:30

Connect Images

Post by LadyP » Sat 14 Oct 2006 23:34

I've been trying to run 2 16-bit images through the 'connect images' tool. Unfortunately all I can get out of the tool is an 8-bit image. Is that the way the tool should work or am I doing something wrong?

Martin Huber
Entwickler
Entwickler
Posts: 3696
Joined: Tue 19 Nov 2002 15:49

Re: Connect Images

Post by Martin Huber » Mon 16 Oct 2006 11:53

LadyP wrote:I've been trying to run 2 16-bit images through the 'connect images' tool. Unfortunately all I can get out of the tool is an 8-bit image. Is that the way the tool should work or am I doing something wrong?
No, you are not doing something wrong. The current version always creates 8-bit images. We will fix this.

Martin

LadyP
Mitglied
Posts: 2
Joined: Sat 14 Oct 2006 23:30

Post by LadyP » Mon 16 Oct 2006 18:58

Good to know - thanks.