Neue Testversion 21.40b1

Hier diskutieren die Betatester von PhotoLine untereinander und mit den Entwicklern
User avatar
Herbert123
Mitglied
Posts: 1770
Joined: Sat 12 May 2012 21:38

Re: Neue Testversion 21.40b1

Post by Herbert123 » Mon 27 Aug 2018 10:42

Juan wrote:
Mon 27 Aug 2018 10:14
Hi all,

It seems like Contrast and Luminance are not working in the Exposure Adjustment Layer.

Cheers,
Juan
Same here.
/*---------------------------------------------*/
System: Win10 64bit - i7 920@3.6Ghz, p6t Deluxe v1, 48gb (6x8gb RipjawsX), Nvidia GTX1080 8GB, Revodrive X2 240gb, e-mu 1820, 2XSamsung SA850 (2560*1440) and 1XHP2408H 1920*1200 portrait

Martin Huber
Entwickler
Entwickler
Posts: 3426
Joined: Tue 19 Nov 2002 15:49

Re: Neue Testversion 21.40b1

Post by Martin Huber » Mon 27 Aug 2018 15:14

Herbert123 wrote:
Mon 27 Aug 2018 07:29
Bug? I work with the mouse and my Wacom tablet simultaneously, and when I switch between the mouse (left hand) and the wacom (right hand) when the brush tool is active, switching to the Wacom causes the tool to change to the eraser tool!
Yes, that's a problem on Windows. We will fix that.

Martin

Martin Huber
Entwickler
Entwickler
Posts: 3426
Joined: Tue 19 Nov 2002 15:49

Re: Neue Testversion 21.40b1

Post by Martin Huber » Mon 27 Aug 2018 15:18

Juan wrote:
Mon 27 Aug 2018 10:14
It seems like Contrast and Luminance are not working in the Exposure Adjustment Layer.
It will work in the next beta.

Martin

User avatar
Herbert123
Mitglied
Posts: 1770
Joined: Sat 12 May 2012 21:38

Re: Neue Testversion 21.40b1

Post by Herbert123 » Tue 28 Aug 2018 08:31

Martin Huber wrote:
Mon 27 Aug 2018 15:14
Herbert123 wrote:
Mon 27 Aug 2018 07:29
Bug? I work with the mouse and my Wacom tablet simultaneously, and when I switch between the mouse (left hand) and the wacom (right hand) when the brush tool is active, switching to the Wacom causes the tool to change to the eraser tool!
Yes, that's a problem on Windows. We will fix that.

Martin
Thank you!
/*---------------------------------------------*/
System: Win10 64bit - i7 920@3.6Ghz, p6t Deluxe v1, 48gb (6x8gb RipjawsX), Nvidia GTX1080 8GB, Revodrive X2 240gb, e-mu 1820, 2XSamsung SA850 (2560*1440) and 1XHP2408H 1920*1200 portrait

wmjordan
Mitglied
Posts: 57
Joined: Wed 14 Apr 2004 16:33

Re: Neue Testversion 21.40b1

Post by wmjordan » Wed 29 Aug 2018 09:45

Martin Huber wrote:
Tue 21 Aug 2018 08:16
wmjordan wrote:
Fri 17 Aug 2018 02:31
The new beta has weird looking color blocks and frames in the menu.
Please see the screen shot.
The Windows theme color has been set to green on my computer.
Those terrible looking green blocks were not draw by me. They are just on the interface.
That problem should be there for quite a bit of time and happens if you turn off dark UI.

I will fix that.

Martin
Just downloaded the new beta. The issue was fixed. Thanks!